Coaching & counseling

Aanbod

Werkwijze

Tijdens het eerste gesprek mag je delen, waarom je hulp zoekt. Als we helder hebben, waar je aan wilt werken en ik jou en jouw situatie heb leren kennen, dan bepalen we hoe we aan de slag gaan. Want gesprekken voeren aan tafel is niet voor iedereen helpend.

Hoe de coaching/counseling verloopt, wordt namelijk bepaald door jouw hulpvraag, jouw persoonlijkheid, talenten en voorkeuren. Om jou goed te kunnen helpen, pas ik mijn behandelwijze aan aan jou. Wat heb jij nodig om te kunnen groeien? Als dat pratend aan tafel het beste werkt, doen we dat. Maar er zijn meer mogelijkheden…

Ben jij bijvoorbeeld iemand, die het moeilijk vindt om stil te zitten? Of wordt jij gespannen van een gesprek aan tafel? Dan is wandelcoaching mogelijk wat voor jou.

Ben jij juist heel cognitief ingesteld? Heb je alles al geanalyseerd, voordat je bij mij komt? En toch kom je geen stap verder? Dan kunnen we ervoor kiezen om een creatieve werkvorm in te zetten. Even uit de cirkels in je hoofd. Uit de analyse. Om misschien weer bij je gevoel te kunnen komen.

Ben jij geen spreker? Duurt het altijd even, voordat je je antwoord hebt geformuleerd? Heb je tijd nodig in een gesprek?  Of praat jij juist graag en veel, maar ben je doodmoe na een intensief gesprek? Misschien is schrijftherapie dan wat voor jou.

Zowel coaching als counseling kan dus plaatsvinden door middel van gesprekken, maar ook met behulp van andere werkvormen.

Ook coaching via Skype is mogelijk. Woon je op meer dan 30 km afstand van Apeldoorn? Informeer dan naar de mogelijkheden! Afstand hoeft dus geen belemmering te zijn.

Reviews

Lees snel hoe anderen de coaching en workshops hebben ervaren.

Faith

Taking the first step

without seeing

the whole stairs

Drs. Tessa van Esseveld-Schillemans
Apeldoorn

_

06 - 57329419

info@coachingpraktijkfaith.nl

Kvk: 73595349

Privacy | Algemene voorwaarden