Every journey starts with a first step….

Mijn reis als coach & counselor is nu gestart! Zoals bij elke reis was ik van te voren druk met de voorbereidingen en keek er vol verwachting naar uit! Nu is het zover. De praktijk is ingeschreven bij de KvK. De website, flyers en visitekaartjes zijn klaar. Ik ben klaar voor de reis!

Zoals elke eerste stap is het natuurlijk ook spannend! Maar een eerste stap zetten is een begin. Is vooruitgang. Is gericht op de toekomst. Vergt inzet en moed. Maar vergt ook kwetsbaarheid. Want een eerste stap betekent ook, dat je uit je veiligheid stapt. Uit je comfort zone.

Ik hoop, dat jij ook een eerste stap durft te zetten. Een eerste stap naar heling misschien? Een eerste stap in verwerking? Of een eerste stap richting iets nieuws?

Die eerste stap kan zijn…een mail sturen of bellen naar iemand, die naar je wil luisteren. Iemand, die je helpt bij het zetten van een volgende stap. Durf jij het aan? Bel of mail mij gerust voor een kennismakingsgesprek