Wandelworkshops

Wandelen met Hem

Al wandelend in een kleine groep op een prachtige locatie leid ik je de stilte in. Telkens geef ik je opdrachten, zodat het stil zijn een doel heeft. Je bent bezig, maar in stilte. Door de opdrachten ben je de hele wandeling gericht op God. Ongemerkt.

De meeste deelnemers kunnen aan het einde van de wandeling niet geloven, dat ze zolang stille tijd hebben gehouden. Want dat is het eigenlijk….al lopend stille tijd houden buiten in de natuur.

Wil je net als degenen die het al gedaan hebben, ook even helemaal tot rust komen? En je in alle rust richten op God? Kijk dan in de kalender voor de volgende workshop “Wandelen met Hem”. En geef je op!

Lees de reviews maar om een indruk te krijgen.

Ervaringswandeling

Persoonlijke vorming door ervaren

Tijdens deze workshop ervaar je al wandelend door allerlei opdrachten het thema. Bijvoorbeeld een ervaringswandeling over het thema vertrouwen. Is vertrouwen iets wat je moeilijk vindt? Zonder dat er een aanwijsbare reden voor is? Tijdens zo’n ervaringswandeling (dat kan ook individueel) krijg je inzicht in wat je er moeilijk aan vindt en kan je alvast de eerste stap zetten in het groeien in vertrouwen.

  Reviews

  Lees snel hoe anderen de coaching en workshops hebben ervaren.

  Faith

  Taking the first step

  without seeing

  the whole stairs

  Drs. Tessa van Esseveld-Schillemans
  Coachingpraktijk in Apeldoorn

  _

  06 - 57329419

  info@coachingpraktijkfaith.nl

  Kvk: 73595349

  www.ikzoekchristelijkehulp.nl

  Lid van NVCCH

  Klachtenregeling via Solopartners, lidnr: 152076

  Privacy | Algemene voorwaarden